Voordelen van WWWaar.nl

Wat zijn de voordelen van het gebruik van WWWaar.nl?

  • Vergroten vertrouwen van (potentiele) klanten.
  • Nieuwe opdrachten met een goed vindbaar profiel.
  • Hulp als je te weinig werk hebt.

Vergroten vertrouwen van (potentiele) klanten

Consumenten zijn op zoek naar betrouwbare ondernemers die hun kunnen helpen. Via wwwaar.nl vragen bedrijven onafhankelijke reviews aan mensen, vaak lokaal. Door deze transparant te tonen op de website van wwwaar en op een kaart in de eigen website zien consumenten dat de ondernemer veel opdrachten heeft gedaan, goede recensies heeft en evt. goede foto’s van opgeleverde projecten.

Aangezien oriëntatie van consumenten veel via internet plaatsvindt is dit een vorm van digitale mond-tot-mond reclame. Consumenten kijken niet alleen op de website van jou als ondernemer, maar ook op die van je concurrent. Daarbij is vertrouwen belangrijk en dat laat wwwaar.nl zien. 

Quote: Wist je dat door het integreren van de kaart met reviews in je website gemiddeld 20% meer mensen contact met je opnemen?

Beter vindbaar met een goed profiel

Consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar hulp oriënteren zich vaak op het wwwaar platform. Ondernemers die op het platform aanwezig zijn met veel opdrachten komen dan ook naar voren voor deze zoekers. Voor de zoeker is het makkelijk om een aanvraag, direct via de website van wwwaar.nl in te dienen. Op wwwaar geldt dat hoe meer goede projecten en recensies je hebt hoe beter je vindbaar bent.

Hulp als je te weinig werk hebt

Kun je meer opdrachten gebruiken? Dan helpt WWWaar je op verschillende manieren. Ten eerste zorgt de kaart op je eigen webte gemiddeld voor 20% meer contact aanvragen. Ook kunnen contact aanvragen via WWWaar.nl tot stand komen. Als klant met een Voordeel abonnement krijg je een Adwords campagne kado! Tot slot ontvang je verzoeken van andere bedrijven die op zoek zijn naar extra capaciteit via WWMatch. Iedere klant met een Voordeel Abonnement van WWWaar.nl krijgt dit automatisch. 

Hulp als je teveel werk hebt

Stel dat je een grote opdracht binnen hebt gekregen, maar hier eigenlijk geen tijd voor hebt of je hebt extra mensen nodig? Je wilt je klant niet teleurstellen, maar wel goed werk leveren. WWMatch matcht je aan de juiste persoon / bedrijf. Doordat wij een grote database van betrouwbare bedrijven hebben kunnen wij eenvoudig vraag en aanbod bij elkaar brengen. Onze database groeit dagelijks met betrouwbare bedrijven. We sturen een mailing rond naar bedrijven die aangesloten zijn bij WWWaar. Van daaruit kun je direct contactaanvragen verwachten van bedrijven die op dat moment ruimte over hebben.