Meer omzet

Het gebruik van WWWaar.nl levert meer klanten en meer omzet op.

 

Voor bedrijven die veel nieuwe opdrachten krijgen via via / mond-tot-mond reclame, vormt WWWaar.nl de perfecte aanvulling.

Bedrijven die 25 of meer projecten laten zien op WWWaar.nl halen gemiddeld per jaar:

  • 10 tot 30 warme clicks naar je website
  • 20 tot 40 keer wordt je bedrijf bekeken
  • 40 tot 140 views van je projecten
  • 2 tot 18 contact aanvragen

Met als resultaat: 20% meer omzet

 

AlsaZorg - hele snelle resultaten

AlsaZorg levert thuishulp aan mensen van 70 jaar en ouder in de regio Zoetermeer - Den Haag - Rotterdam.

In november startte AlsaZorg met het tonen van referenties op de kaart met WWWaar.nl. Binnen 2 maanden was dit één van de best bekeken pagina's op de website van AlsaZorg. 

 

Voorbeeld Aannemer

Een gezin wil een aanbouw en zoeken een aannemer. Van buurgenoten horen over Bouwbedrijf Bos. Het gezin zoekt op internet (Google) naar Bouwbedrijf Bos en ziet in de resultaten dat Bouwbedrijf Bos 5 sterren heeft.

Vervolgens bekijkt dit gezin de website van Bouwbedrijf Bos. Op deze website staat onder referenties een kaart. Het gezin zoomt in op de kaart naar hun eigen buurt en ziet dat Bouwbedrijf Bos daar al vaker met succes een aanbouw heeft gedaan. Hierdoor besluit het gezin contact op te nemen met Dirk Bos de eigenaar van dit bedrijf.

 

Voorbeeld Diëtist

Van de dokter krijgt een vrouw Bergschenhoek het advies contact op te nemen met een diëtist. De vrouw kijkt op WWWaar.nl bij haar in de buurt wie al een diëtist heeft gebruikt en welke diëtist. Zo komt de vrouw uit bij LEEfstijl. Mede omdat veel buurtgenoten tevreden over haar zijn.