Features WWWaar

Features van WWWaar.nl verder uitgelegd

Op de prijzenpagina van wwwaar.nl heeft u een overzicht van alle features gezien. Op deze pagina leggen we uit wat ze inhouden:

Aantal projecten

Het invoeren, tonen op de kaart en gebruiken van projecten is onbeperkt. Dit vormt de basis van WWWaar.nl.

Duur

Het eerste jaar zijn de opstartkosten hoog. Het bedrijfsprofiel wordt gemaakt, de kaart wordt gekoppeld aan de website en eventuele automatisch e-mails en folders worden gemaakt. Daarom bij de start eerst minimaal 12 maanden. Hierna is het maandelijks opzegbaar.

In het eerste jaar worden de eerste projecten getoond, beoordelingen aangevraagd en automatische e-mail gekoppeld. De resultaten hiervan zijn vanaf 3 tot 12 maanden zichtbaar.

Invullen projecten

Bij het ZELF abonnement kunt u dit onbeperkt zelf doen via de App op de smartphone of door in te loggen op mijn.wwwaar.nl.

Bij het GEMAK en COMPLEET abonnement wordt dit jaarlijks gedaan door het team van WWWaar.nl. Natuurlijk kunnen tussendoor ook zelfstandig projecten op de kaart worden gezet via de App of via mijn.wwwaar.nl. In het eerste jaar wordt dit tijdens de opstart gedaan. 

Widgets voor uw website

Een heel belangrijke feature, namelijk de widgets op uw website. De projecten worden getoond op uw website middels een kaart. Dit heet een widget. U kunt van 2 widgets gebruik maken:

 1. Een widget die al uw projecten op een kaart laat zien
 2. Een widget voor op de homepage of een zijbalk waarin het aantal beoordelingen en de gemiddelde beoordeling te zien is. 

In de toekomst komen nog meer widgets beschikbaar. Deze widgets zijn gemakkelijk door uzelf of uw website specialist in de site te zetten. Ze werken voor elke site. 

Automatische mails

Op basis van de ingevulde projecten gaan er maximaal 3 e-mail naar de klant die tot doel hebben nieuwe opdrachten en omzet. De afzender van deze e-mails is uw eigen bedrijf. U krijgt van tevoren via e-mail een alert dat deze e-mail binnenkort naar uw klant wordt verzonden. Alle e-mails worden van tevoren besproken en ingericht.

Voorbeeld:

Een schilder zet een buitenschilderwerk project erop. 

 1. Eerste e-mail: verzoek tot beoordeling van het project.
 2. Tweede e-mail na 6 maanden: Heeft u al van onze bijstipservice gehoord? Wij komen graag binnenkort langs om kleine oneffenheden bij te werken. 
 3. Derde e-mail na 3 jaar: U heeft 3 jaar geleden bij ons uw pand laten schilderen. Wij adviseren om een kleine inspectie uit te voeren om zo tijdig eventueel houtrot voor te kunnen zijn. Dit bespaart u in uw onderhoudsuitgaven. Wij maken graag een afspraak met u. Gebruik de button en wij bellen binnenkort om een datum te maken.
 4. Vierde e-mail na 5 of 6 jaar: U heeft 6 jaar geleden uw pand laten schilderen. Het is weer tijd voor een nieuwe onderhoudsbeurt. Deze plannen we graag met u in.

Voor iedere beroepsgroep heeft WWWaar.nl succesvolle e-mails geformuleerd die u kunt gebruiken. Hiermee zorgt u dat u ook in de toekomst contact blijft houden met uw klanten en dat zorgt weer voor omzet. Per projectcategorie kan het dus zo zijn dat er na 3 maanden automatisch mails uitgaan of na 12 maanden of een andere periode. Denk aan een servicegesprek voor een hypotheekadviseur of een bijstipservice van een binnenschilder. 

Sterren in Google

Met WWWaar.nl kunt u beoordelingen vragen aan uw klanten. Hierbij bepaalt u zelf aan welke klanten u dat vraagt. Als 5 of meer klanten dit hebben gedaan wordt dit opgepakt door Google. Dit betekent dat de pagina met uw bedrijfsgegevens op WWWaar.nl in de Google resultaten worden voorzien van sterren. Zie ook het voorbeeld hieronder:

Dit zorgt voor meer kliks op uw bedrijfsprofiel, zichtbaarheid voor uw bedrijf en toename in aanvragen. 

 

Referenties vragen

Voor ieder project kan een referentie worden gevraagd. Dit hoeft niet, maar mag wel. Het unieke aan WWWaar.nl is dat het geen reviews zijn, maar wel referenties. Er is meer informatie te vinden per project zoals:

 1. Foto’s
 2. Een omschrijving van de werkzaamheden
 3. Bij goed keuring van de klant het volledige adres
 4. Review
 5. Feedback van de klant
 6. Een speciale knop om een referentie via e-mail op te vragen

Ook zonder referenties worden projecten getoond, maar zonder adres en zonder beoordeling en feed back.

Volledig bedrijfsprofiel

Ieder bedrijf krijgt een ingevuld bedrijfsprofiel op WWWaar.nl. Dit kunt u zelf aanpassen via mijn.wwwaar.nl.

Social media koppeling

Alles op WWWaar.nl kan eenvoudig worden gedeeld op social media. Vooral projecten en reviews is dit een interessante optie. Dit werkt ook heel eenvoudig op de mobiele telefoon.

Statistieken

Er wordt gemeten hoe vaak uw bedrijf en uw projecten worden bekeken. Deze cijfers zijn via mijjn.wwwaar.nl altijd te zien.

Offerte aanvragen via WWWaar.nl

Bij ieder bedrijf en bij ieder project op WWWaar.nl staat een contactknop met een formulier. Dit formulier komt direct bij u binnen.

Ook automatische e-mails die horen bij het COMPLEET abonnement bevatten knoppen om direct contact met uw bedrijf op te nemen.

Link building voor Google

Doordat op WWWaar.nl een link naar de website van uw bedrijf komt te staan en op uw website een link naar uw bedrijfspagina op WWWaar.nl, verhoogt dit de vindbaarheid van uw eigen website in Google.

Tevens bent u vindbaar op ieder project! Dat kunnen er honderden zijn.

Widgets voor uw website

Een heel belangrijke feature, namelijk de widgets op uw website. De projecten worden getoond op uw website middels een kaart. Dit heet een widget. U kunt van 2 widgets gebruik maken:

 1. Een widget die al uw projecten op een kaart laat zien
 2. Een widget voor op de homepage of een zijbalk waarin het aantal beoordelingen en de gemiddelde beoordeling te zien is. 

In de toekomst komen nog meer widgets beschikbaar. Deze widgets zijn gemakkelijk door uzelf of uw website specialist in de site te zetten. Ze werken voor elke site. 

WWWaar App

Met de WWWaar App kunt u eenvoudig op locatie projecten op de kaart zetten. Vooral handig voor bijvoorbeeld ondernemers in de bouw. Het voordeel van de App is dat de locatie via de GPS gegevens direct beschikbaar is en er kunnen direct foto’s worden gemaakt en bij gezet.

ZZPedia account

Iedere gebruiker van WWWaar.nl krijgt een jaar lang een gratis ZZPedia account. Bij dit account komt meteen de WWWaar kaart te staan onder het kopje “portfolio”.

Op deze manier vergroot u uw online vindbaarheid.

Uitzetten / Ontvangen opdrachten via WWMatch

WWMatch is een matchingprincipe voor aangesloten bedrijven bij WWWaar.nl: 

Zoek je extra capaciteit, omdat je teveel werk hebt? Dan kun je via WWMatch dit aangeven. Wij gaan dan voor je op zoek binnen uitgebreide het netwerk van WWWaar.nl. Actieve klanten krijgen als eerste de opdracht aangeboden. Als daar geen match is zullen ook andere contacten worden gemaild.

Heb je te weinig werk? Geef dat aan bij WWMatch. Wij weten dat veel bedrijven momenteel op zoek zijn naar extra capaciteit en we kunnen jou vaak makkelijk matchen.