Zakelijk

WWWaar.nl helpt kleine ondernemers aan meer omzet als mond-tot-mond reclame belangrijk is.

 

Hoe werkt Mond-tot-mond reclame?

Het wordt vaak gezegd, mond-tot-mond is de mooiste reclame die er is. Klopt! Maar hoe zorg je ervoor dat die mond-tot-mond reclame gaat lopen voor jouw bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat de mond-tot-mond reclame die je nu al hebt over 10 jaar er nog steeds is? En weet je überhaupt hoe het komt dat je nu zoveel mond-tot-mond reclame krijgt?

WWWaar.nl is gespecialiseerd in mond-tot-mond reclame. Wil je advies en tips? Schrijf je dan nu in.
 

Kan Mond-tot-Mond reclame ook via Internet?

Ook bij mond-tot-mond reclame speelt internet een belangrijke rol. Het blijkt dat in 9 van de 10 keer na mond-tot-mond reclame de website van het bedrijf wordt opgezocht (Google) en bezocht. WWWaar.nl zorgt voor de perfecte aansluiting tussen deze ouderwetse mond-tot-mond reclame en de nieuwe wereld van het internet. Door het tonen van de kaart met alle klanten en projecten (onderdeel van WWWaar.nl) op de website worden 20% meer website bezoekers ook klant. Het bijhouden van deze kaart is zo simpel dat het zelfs kan via een mobiele telefoon. Dat scheelt uren, die je zelf anders besteed aan het bijhouden van je website of uren die je besteed aan je website bureau.


Meer omzet, minder acquisitie

Met WWWaar.nl kunen bedrijven projecten en klanten letterlijk in kaart brengen. Deze projecten worden zichtbaar op de eigen bedrijfswebsite en op WWWaar.nl. Het tonen van de klanten en projecten zorgt voor meer vertrouwen. Ieder project dat op de kaart wordt gezet heeft een gemiddelde conversie van 80%. Deze conversie kan bestaan uit het bezoeken van de bedrijfswebsite, invullen van een contactformulier of een telefoontje. Het resultaat? 20% meer omzet.

Het bijhouden van de kaart is zo eenvoudig dat het zelfs kan op een mobiele telefoon (zie video).

Video: eenvoudig projecten op de kaart zetten (0:45)