Wat is WWWaar.nl

 

Met WWWaar kun je eenvoudig kleine en betrouwbare bedrijven vinden bij jou in de buurt.

WWWaar.nl is uniek, want bedrijven laten hun klanten zien bij jou in de buurt. Door bij jou in de buurt te kijken WAAR (en voor wie) bedrijven al hebben gewerkt weet je of deze bedrijven betrouwbaar zijn. Als buurtgenoten ook nog aangeven tevreden te zijn over de diensten van dit bedrijf, helpt dit in het maken van de juiste keus.

Bij projecten staan beschrijvingen en foto's. Zelfs het volledige adres is soms zichtbaar als bewoners dit hebben goedgekeurd. Wel zo handig. Kun je eventueel gaan kijken.

Op WWWaar.nl staan vooral kleinere MKB-bedrijven die diensten verlenen. Hierbij maken de personen het verschil.het t

Foto's, beschrijvingen en beoordelingen op een kaart

WWWaar.nl is uniek omdat het projecten van klanten toont:

  • op een kaart, dus bekijk projecten in je eigen buurt;
  • met foto's, zodat duidelijk is wat er is gedaan;
  • met een bescrhijving wat er is gedaan;
  • met soms een adres, zodat precies duidelijk is WAAR het is gedaan;
  • en sommige projecten (dus niet allemaal) hebben een beoordeling, zo weet je van buurtgenoten vinden van dit bedrijf.

Het doel is dat je eenvoudig een betrouwbaar bedrijf kunt vinden. Want een bedrijf wil het graag goed doen als ze weten dat je een andere klant van dit bedrijf in de buurt hebt bekeken. Bedenk eens als het niet goed gaat. Dan weten je buurtgenoten dat ook en is het bedrijf in één klap twee klanten kwijt en misschien wel meer. De motivatie voor het bedrijf om het weer heel goed te doen groeit alleen maar.

Eenvoudig zoeken

Zoek eens in je eigen buurt. Begin met je postcode en kijk welke projecten er allemaal te vinden zijn. Filter de projecten op zoekwoorden (kun je zelf ingeven zoals verbouwing, nieuwe website, etc.) of op een categorie (van verbouwing tot gezond eten). Bekijk  snel welke klanten bij jou in de buurt al ervaringen hebben.

Ieder project kun je in de kaart bekijken of in detail niveau met meerdere foto's en de gedetailleerde beoordeling. Het voordel is dat in jouw buurt een beperkt aantal bedrijven aan de criteria zal voldeon. Scheelt een hoop zoekwerk. Van ieder bedrijf is detail informatie beschikbaar met een link naar de website van dit bedrijf.