Over ons

WWWaar.nl is opgericht in 2013. Met als doel eenvoudig een goede en betrouwbare vakman te vinden. WWWaar.nl gelooft in de kracht van mond-tot-mond reclame. Klanten bij jou in de buurt hebben al ervaren hoe goed een vakman is. Vandaar dat WieWerkteWaar.nl het mogelijk maakt om te kijken welke vakman bij jou in de buurt al heeft gewerkt. Het unieke is dat er klussen worden getoond van bedrijven. Dat is nergens anders te vinden.

In eerste instantie alleen voor MKB-ers in de Bouw met als naam WieWerkteWaar. Wegens succes is WieWerkteWaar.nl uitgebreid naar meerdere diensten. De Bouw blijft natuurlijk heel belangrijk. 

Ontdek bij jou in de buurt welke bedrijven er actief zijn.

 

 


 

Op basis van het succes van WieWerkteWaar.nl is in 2015 begonnen met de uitbreiding. Niet alleen de Bouw sector, maar ook andere MKB sectoren moeten kunnen laten zien waar ze al hebben gewerkt. In 2016 wordt dit nieuwe platform gelanceerd onder de naam WWWaar.nl.

Zo kunnen nu ook bedrijven in het MKB 2 MKB worden gevonden, in de Gezondheid en Zorg en Huis en Geld. Bedrijven kunnen zo laten zien waar ze tevreden klanten hebben. Op die manier kan heel gemakkelijk een betrouwbaar bedrijf worden gevonden.

 

 


 

Mijn naam is Robert Gouda en ik ben oprichter van WieWerkteWaar.nl en WWWaar.nl. Ik heb jarenlange marketing ervaring, zowel in de offline als online marketing. Eerst in de Financiële industrie, nu in het MKB. De passie voor het MKB groeit ieder jaar. Want in de motor van Nederland wordt met hart en ziel gewerkt en zo werk ik ook. 

Ik specialiseer me in mond-tot-mond reclame. Al vele eeuwen de manier om aan klanten te komen. De combinatie tussen ouderwetse mond-tot-mond reclame en alle nieuwe digitale mogelijkheden is mijn specialisme.


 

Mijn naam is Cas de Vree en ik ben sinds 2017 actief bij WWWaar.nl. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond met als specialisme strategische marketing. Eerst in het bedrijfsleven en sinds 2012 als zelfstandig ondernemer voor het MKB. Ik richt me vooral op online marketing, denk daarbij aan zoekmachine optimalisatie, google adwords, analytics, conversieverbetering en het ontwikkelen van succesvolle websites.

Naast WWWaar.nl heb ik mijn eigen marketing bureau Stradas en ben ik Google Partner. Ik vind het leuk om met ondernemers mee te denken over hun marketing strategie, iets dat in het MKB nog wel eens overgeslagen wordt en aan de basis staat van het succes van veel bedrijven.


Partners

WWWaar.nl is een platform dat als onderdeel van de complete online marketing strategie kan worden ingezet. Zo zijn we onder andere Google partner, als het gaat om het opzetten van een online strategie middels Adwords en Analytics. Daarnaast zetten we voor onze klanten tools als PerfectView en ActiveCampaign in.