R.A. von Oven & Zn. B.V. Den Haag - Kozijnen ramen & deuren

Kozijnen - Uitbouw - Serres - Overkapping - Zonwering - Balkonbeglazing - Vouwwanden - Tuinkamers - Balkonhekken

Aantal projecten op WWWaar: 37

O.b.v. 11 beoordelingen
9.0

R.A. von Oven & Zn. B.V. vindt het van belang dat u naast goed afgeleverd werk, ook een goed gevoel overhoud aan onze samenwerking.
Ons bedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van kozijnen en timmerwerk. Door de jaren is ons bedrijf zich gaan ontwikkelen. Sinds 1989 hebben wij naast traditionele houten kozijnen, tevens kunststof- en aluminiumkozijnen in ons assortiment opgenomen. Beginnend met kozijnen, ramen en deuren plaatsen wij nu ook andere producten als serres, uitbouwen, balkonbeglazing, tuinkamers, zonweringen en balkonhekken, en dat allemaal met passie voor het vak. Met onze ervaring en vakmanschap staan wij garant voor een duurzame plaatsing van uw producten. 

Kwaliteit heeft dit familiebedrijf in Den Haag hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om onze basisproducten, innovatieve maatwerkoplossingen, betrouwbaarheid of ons gedegen advies. Wij zorgen dat al deze facetten samenvloeien in het perfecte eindresultaat voor alle betrokkenen.

Als u na het doornemen van onze website nog vragen heeft of extra informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op
ContactpersoonDhr. Jeffrey von Oven
Telefoon mobiel0626032859
Telefoon070-3924392
E-mail adresinfo@vonovenkozijnen.nl
Website(s) www.vonovenkozijnen.nl
AdresUitenhagestraat 96
Postcode / plaats2571PW Den Haag
Volg ons ook op
Neem contact op
KvK27128676
Startdatum bedrijf01-01-1964
Vakgebied Aannemer
Aantal werknemers10
BedrijfsvormB.V.